Library in Sweden
http://www.arkitekt.se/s78433/f16525


Concept and Thoughts
The idea was to have the A frame with the structure/ facade and having the V void in the interrior with the staircase. At the arrival to the reception desk on the Ground Level, the opponent will be invited to the clear void. The BOH will be all in the North side which allows for the a clear open plan. The void was form finded through 3 parameters as in light analization, circulation and floor areas. This allows the light to come through into the building and circulation to have free flow at the same time. The facade pattern were done in an effective way within the low cost, thought from the cold climate in Sweden. Double curved surfaces were minalized for us to meet the budget.

role
main architecure designer
Interrior, Exterior, landscape 3D modeling
renderings
presentation design
| time 21:40 | comments(0) |

Comment














About



Category
Archives
Link